Photobucket

What about

Isteric pentru ca fiecare meci e o competitie, iar imnul canta doar pentru locul 1.
Isteric pentru ca ai face totul pentru ei si astepti acelasi lucru in schimb.
Isteric pentru ca fair-play-ul e lait motiv si atat, un cliseu uitat in cutia amintirilor, in acelasi loc unde pastrez si primul colaj din ziarele vremii - Nadia Comaneci la Montreal.
Isteric pentru ca imi place sa mananc seminte la stadion, nu fistic si alune decojite, pentru ca fluierul arbitrului e un afront personal, iar remiza doare la fel de mult ca o infrangere.
Isteric pentru ca microbul nu iarta si nu uita si trece doar pana la urmatorul meci.

Nu va mai vrem in tribune... tifosi jalnici si frustrati

INTERZIS MINORILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrem doar meciuri in deplasare sau cu terenul suspendat. Nu va mai vrem in tribune suporteri patetici care isi bat nevestele si se masturbeaza in baia carciumilor unde beau pe cont, de la un amarat de somaj la atul. Unii cica sunt ziaristi. Halal presa... Altii cica sunt suporteri cu state vechi, dar se inchina la idoli cu placute de inmatriculare satmarene... Sunteti mai groaznici decat Becali si Borcea la un loc, mai ipocriti decat Iordanescu care injura pe sub mustata si pupa icoane la televizor.

Vrem oameni normali in tribune. Oameni care sa inteleaga ca in sport poti sa pierzi si sa castigi, poti sa joci bine dar si prost, poti sa contezi sau sa fii uneori o cantitate neglijabila... Vrem in tribune copii si femei, vrem pensionari care nu se imbrancesc vulgar la moastele unui sfant inchipuit... Vrem in tribune SUPORTERI nu fake-uri demne de facebook si de blogguri oligofrene, frustrati care inca nu si-au descoperit nici macar propria sexualitate, dar vorbesc de penis ca si de un ZEU.

4 comentarii:

Anonim spunea...

deci am avut dreptate? ai ajuns pana la urma la vorba mea. o sa te convingi si la alte meciuri ca am avut dreptate si ce ai scris acum, aici e adevarat.

robbie spunea...

tare v-as ruga sa intelegeti ca fotbalul nu se joaca intr-o sala de teatru, da? multumesc.

Microbistul Isteric spunea...

robbie, esti nitel pe langa subiect. in primul rand nu era vorba despre fotbal. in al doilea rand, articolul face referire la acei suporteri care atunci cand merg la meci au singur scop, acela de a-si injura proprii jucatori. si cred ca asta nu e normal nici la fotbal, nici la teatru si nici la alte sporturi.

Crus4d3r spunea...

bravo frumos zis ... suporterii au bun simt ,,, cei adevarati ... daca sunt nervosi isi varsa nervii si vocabularul bogat si in alta parte nu pe jucatoare... sau antrenori.

Trimiteți un comentariu